Каракачанов: Законът е за всички без значение българин или ром

„Не може с полумерки или псевдо мерки да ги интегрираме в обществото. Законът е за всички без значение българин или ром“.

Това заяви по Нова телевизия вицепремиерът и министър на отбраната и лидер на ВМРО Красимир Каракачанов, съобщава Епицентър.бг

„Когато населението разбере, че може да прави каквото си иска и няма последици, придобива допълнителна смелост. Други, които работят си казва „Добре, за едните може, за другите не?“. Те са питат защо те да работят, а други да получават помощи, без да правят нищо. Законът трябва да е за всички“, добави той. „Има фалшиви новини в България. Има много медии, които боравят само с измислена информация. Както беше казал известен пропагандатор на Хитлер – „Дай ми 10% истина и аз ще я направя 100%“, каза още Каракачанов.

„Ако преди 2 години, когато беше случаят в Гърмен, всичко беше докарано докрай и всичко беше съборено, това щеше да е добър пример. Асеновград е поредната възможност държавата да докаже, че си е на мястото и, че си върши работата“, заяви той.