Каракачнов, така говорят мутрите, сикаджиите, висаджиите. Ти от кои си? 

КАРАКАЧАНОВ, ДУМИТЕ ТИ ЗА ВРЕМЕНАТА НА ТОЯГИТЕ СА ЗАПЛАХА НЕ ЗА ЦИГАНСКИТЕ БАНДИ, А ЗА ГРАЖДАНИТЕ!

ТАКА ГОВОРЯТ МУТРИТЕ, СИКАДЖИИТЕ, ВИСАДЖИИТЕ! ТИ ОТ КОИ СИ?

На циганизацията, циганската престъпност и безчинствата трябва да се сложи край, написа във „Фейсбук“ Красимир Каракачанов по повод сблъсъците между цигани и полиция в Ботевград. „Е, господа, дами и там трети такива, каквито се самоопределяте – какво мислите сега? Дошло ли е времето на тоягата или Вие ще си браните подопечния криминален цигански контингент с цената на още невинни човешки животи, само и само да си прибирате лептата по зададената поръчка?“, пита вицепремиерът по сигурността, който е пряк началник на вътрешния министър…

Аз ли нещо бъркам или този е част от управляващото статукво. От какво се жалва военният министър, след като в него е и хлябът, и ножът? Към кого точно са тия гневни реплики? България се управлява не от извънземните, а от ГЕРБ и Опитомени патриоти. И вместо да се дере като лъв във Фейсбук, пишманпатриотът трябва да изрече тия думи в парламента и постави ултиматум на вътрешния министър и премиера: Или заедно решаваме проблема с циганската престъпност, или разтурям седянката и напускам коалицията! На приказки всеки може да го докара.

Ама нейсе. Да чакаш дела от Каракачанов е все едно от умрял писмо да получиш. Ето думите и делата на двуликия Янус във военен мундир:

На изборите обеща полицай във всяко село и 300 лева минимална пенсия. След изборите пак обеща селска полиция и пенсия от 300 лева, ама като стане премиер.

Като депутат гръмко обеща наборна военна служба. Като министър излюпи недоносчето „войник по желание“, което скоропостижно се спомина.

Като първи вемереовец кълнеше македонизма и се зарече никога да не признае нито езика им, нито нацията им, нито крадената им история. Като министър подпечата договора със Скопие и им призна и нацията, и езика, и историята им.

В първото си изявление като министър се зарече да купи за ВВС само нови изтребители и нито една стара бракма. След като Цв. Цв. се върна от Вашингтон и спусна директивата за стари „Ф-16“, Каракачанов запя друга песен, спешно отлетя за Израел и спазари старите им „фантоми“ от Шестдневната война от 60-те години на миналия век. 

Апропо, в коя цивилизована държава силовият вицепремиер, който отгоре на всичко е и военен министър, си позволява силовашки език и говори за времената на тоягите? Подобен речник е заплаха към гражданите, не към циганските банди. Така говорят мутрите, сикаджиите, висаджиите. Ти от кои си?

Велизар Енчев, Фейсбук