Карбовски бесен: На Орлов мост няма никого! Българин означава човек, който не се възползва от правото си

Крясъци среднощни.

Те винаги затварят Орлов мост без да има хора.

Те просто имитират демокрация.

Те искат да ви кажат, че понеже много хора искат да затворят Орлов мост, го затварят, но погледнете! – на Орлов мост има само светофари и няколко линейки. Те искат да ви кажат, че всичко това е свършило, защото е зима, защото е студено, защото трябва да отидете на камината. Ха! Те са като Турция през 1878 г.

Те си мислят, че ще продължат да бъдат империя, те си мислят, че ще издържат, за да крадат в тяхната бюрокрация. Истината е проста – те ще паднат и без вас. Но вас, които ви няма, ще паднете, защото вие всъщност никога не сте съществували.

Това коментира във видео преди минути от Орлов мост Мартин Карбовски, пише Petel.bg

Ето какво казва още той:

„Вие никога не сте съществували. Вие никога не сте се борили. Вие никога не свършихте една полезна работа за полза роду. Вие винаги сте искали да имате шест кренвирша , едно телевизионно предаване и малко, малко остаряла в…на в кревата си.

Всъщност никой не иска да затваря Орлов мост. Пичове, вие се лъжете, че правите демокрация. Вие се лъжете, че правите свобода. Вие си мислите, че сте свободни, но всъщност вижте – на Орлов мост няма никой. Просто две ченгета затварят Орлов мост, за да си мислите вие, че имате някаква свобода. Нямате. Вие свобода нямате. Както ви я отне преди много години Турция, после ви я отне Германия, след това ви я отне СССР, после ви я отне – изберете си надолу. Помислете – ето ги хората, които затвориха Орлов мост днес. Аз не ги харесвам, те са боклуци, обаче ввие сте мега големи, огромни боклуци, защото вас ви няма. В деня , в който трябваше да кажете на едни хора, че не може да ви крадат повече. Те няма как да ви крадат повече, но вие трябваше да го заявите. Вие трябваше да го кажете, това беше ваше право.

Българин означава човек, който не се възползва от правото си.

До тук съм аз…“


<