Като чуя фрау Меркел и Борисов да се правят на световни политици по „мигрантския проблем“, веднага се хващам за кобура

Като чуя фрау Меркел и балканското й сикаджийче да се правят на световни политици по „мигрантския проблем“, веднага се хващам за кобура.

Няма такава политическа наглост! Егати наглеците!

Всички ли забравиха вкупом, че именно Меркел и то само преди няма две години, призова „отрудените и обременени“ от цял свят, да отидат в Германия, за да я прегазят! Някой разбра ли защо? Попита ли я?

Какво говореше тогава нейното гнусно безгръбначно сикаджийче, поставено от самата нея извън всеки граждански закон? Ами тъпото комунистче-бандит се изживяваше като либерален владетел на един от оскотелите балкански народи /не забравяйте и как промъкна онази Конвенция!/, готов да изпълни всичко, поискано от видимо напълно неадекватната и безотговорна Меркел! Така ли беше?

Напълниха цяла Европа с талибани, включително и загиваща България, нямащи нищо общо с войната в Сирия и когато усетиха, че са се наакали до ушите – ревнаха като магарета да спасяват Европа! Как се нарича подобно престъпно шизофренно поведение!? Да не говорим колко завършени идиота им припяваха срещу солидно заплащане – има ги подредени в едни списъци.

А отговорността от подобна смъртна заплаха за всички граждани на Европейския съюз се поема толкова просто – прави се клада на справедливостта, възмездието и Бог да прости. В Свещената римска империя с център германските народи, отговорността на владетеля се е решавала с клане на владетеля. Това е! Толкова демократично и напълно справедливо. Грешка – няма прошка. Така се правят здрави държави и отговорни владетели.

Кралят е мъртъв, да живее кралят – забравихте ли…

Николай Марков, Фейсбук