Като натиснат Сидеров, ще гласува и за Юрий Гагарин

Знаем, че на власт в България в икономически план са ДПС и ГЕРБ, а част от патриотичните партии са по-скоро като поставени лица.

Когато натиснат Волен Сидеров, той ще гласува и за Юрий Гагарин ако трябва.

Не трябва границата на компромиса от страна на ГЕРБ да прекрачва морала и цивилизоваността.

Това каза политическият анализатор Арман Бабикян, като отбеляза, че изказването на лидера на ДПС не е първото по отношение на патриотите, въпросът е, че го изказват от по-висока трибуна.

По думите му, когато свободната пазарна икономика, свободата на словото и базата на свободата чрез избори са изчезнали то значи, че сме стигнали дъното.

„Развитието на събитията бе напълно очаквано. Казвала съм, че ДПС е в много ниска позиция заради това, че не участва във властта. Другите политически партии не одобряват ДПС за партньор, а историята с ДОСТ повлия доста. Чрез заседанието на Европейската партия на либералите ДПС имаха възможност да излъчат посланията си“, коментира ПР-ът и политически анализатор проф. Антоанета Христова пред On AiR.

Според нея Европа вече показа, че приема „Обединените патриоти“ като цивилизационно приемлива формация.

„През последните месеци рейтингът на Марешки спадна доста и той не може да се разглежда като партньор за правителство. „Обединените патриоти“ пък са като триглав змей. Ситуацията наистина е объркана. Колкото и вълнения да има в коалицията, те са като в чаша вода – незначителни“, категорична е Христова.

Тя е на мнение, че на ГЕРБ му е много трудно, защото всички коалиции искат компромиси, но в момента няма друга алтернатива – освен БСП.

Източник: Фрог нюз