Кеворкян: С подписването на договора с Македония, Бойко щял да увеличи с 1.5 млн. българите

Нашенският шегаджия е безподобен: като се засили, няма спиране. Някои шеги са толкова лъскави, че чак нагарчат с пърхащата си възторженост. Жълтата фланелка сега навлече Божидар Димитров.

С подписването на договора с Македония, Бойко щял да увеличи с милион и половина българите. Едно подписче в Скопие – и вече сме 8 и половина милиона. Край на демографската криза.

Не ми е известно, какви са в момента отношенията между двамата, но Божидар направо му отряза главата на Бойко. Преди време я ръсеше с вода от извора в Плиска – леко миризлива, но пък свещена – сякаш я е подготвял за ножа. Как ще го посрещнат Бойко – след това изхвърляне – в Скопие?

Той трябва да си приготви няколко вица за българските слагачи, за да му се размине. Дали няма нещо по-сериозно зад въпросното кадене на тамян? Някакъв финт, за да се даде възможност на Бойко да маневрира? Вятър: печата върху договора е ударен от самия американски посланик Рубин. А него изобщо не го интересуват българските и македонските курназлъци.

Ето го пак казаното от Божидар Димитров:

„С този договор правителството на Борисов и самият той получават не просто плюс, а влизат в историята. Ако ми покажете друг български управник, който е започнал процес на увеличаване на българския народ с 1,5 милиона души, свалям ви шапка. Дори Батенберг, присъединявайки Източна Румелия, е увеличил България само с 900 хиляди души“.

Дали Божидар вече не е поръчал да дялкат подходящ надпис върху камък – като този на Хан Омуртаг?

С нетърпение ще очакваме присъединяването на 1 500 000 души. От днес могат да се записват при Божо – за да ги отмята, един по един, в тефтера си.

Голям майтапчия е той : време е да му дадат да управлява и Дома на хумора в Габрово.

А Бойко трябва да знае, че колкото повече използват по негов адрес Молива на Венцехвалието, толкова повече ще действа по-късно Гумата на Заличаването. Трябваше навреме да открие Концлагер за Слагачи.

Ето така загубихме през годините битката за Македония: те ни унижават по всевъзможен начин, ние се хвалим, че ги присъединяваме.

Кеворк Кеворкян