Кичка Бодурова: Слави да си направи Партия на простаците

Само дни,след като Слави Трифонов официално обяви, че влиза в политиката с проекта си “Няма такава държава”, естрадната легенда Кичка Бодурова буквално го разгроми с емоционален пост във Фейсбук.

Публикуваме го без редакторска намеса :

“Свидетел съм на едно предаване , което най- после падна от екран , което 19 години сваляше нивото на българската култура и език. Което позволяваше да се говорят цинизми чрез отец Нафърфорий (всички знаем от къде излиза това име)и поета/ как му беше името/.

Един човек с невероятно самочувствие, казвайки “ мойто студио”, “мойто шоу”, “моя балет”, “мойте гости”… никога “Нашето”. Дори работодател да си, никога не можеш да кажеш “мойто”, защото много хора участват в успеха на всичко.

Един “певец” , който ръмжи като пее, с 4 тона диапазон и изплезен език, но това, че е всяка вечер на екран го направи “супер стар”.

Държейки се арогантно дори с музикантите, с които е бил съученик и са започнали да пробиват шоу бизнеса заедно.

И този същия щял да прави партия “ Няма такава държава”.

Такава държава има, Слави и то от 681 г. Но такива като теб самозабравили се, направили 2 лева вповече, я докараха дотук! Ти трябваше да използваш трибуната на това шоу и да вдигаш летвата нагоре а не надолу. Това, че понякога имаше среща с известни личности, не може да измие срама и гнусотията от цинизмите на вулгарния език, за които уж ти раздаваше “червени” точки.

И печелеше рейтинг от ниските страсти на народа- чалга, сърказъм и цинизъм !

Такава държава има, Слави!

И тази държава има голяма история, с която можем да се гордеем! Но няма настояще, с което да направим същото! И ти си един от тези, които “цапаше”това настояще!

Доколкото за име на твоята партия- имам идея. ППС- “Партия на простаците и самозабравилите се”. Има доста които биха могли да членуват в тази партия! “