Клета Българийо! Каква съдба те сполетя: Яхнали са те дебили, управлява те тиква!

КЛЕТА БЪЛГАРИЙО! ЯХНАЛИ СА ТЕ ДЕБИЛИ, УПРАВЛЯВА ТЕ ТИКВА!

По Конституция сме били република с парламентарно управление. Дрън-дрън!

България е феодално владение на генерал-губернатора Бойко Методиев Борисов, дирижиращ вота на гербаджийските си депутати и на парламентарните мюрета от Опитомени патриоти.

Каквото каже бащицата, това гласуват подопечните му народни представители. Ако им нареди да си сложат въжето, като едното нищо ще го послушат. Щото той е господарят им, не народът, който ги е избрал. Народът – кучета го яли.

Утре народът ще узнае горчива истина: в парламента има 126 дебили от ГЕРБ, Опитомени патриоти и „Воля“, които покорно ще изпълнят премиерската директива и ще гласуват против мораториума върху новите лекарства за раково болните. Същите тия 126 персони шест пъти гласуваха Параграф 6 от Закона за бюджета на НЗОК и така наложиха смъртоносния мораториум върху животоспасяващите лекарства. И за да докажат собственото си нищожество, на 14 декември нагло отхвърлиха президентското вето върху мораториума, водещ до крематориума.

Същите тия 126 идиоти, които заливаха с помия опозиционните си колеги и защитаваха мораториума, утре ще си плюят на сурата и убедено ще говорят точно обратното. Щото така им нареди генерал-губернаторът, а думата му е закон, дори да е беззаконие.

Дали това е признак за добро психическо здраве? И не трябва ли Главният санитарен инспектор да обяви жълт код и въдвори 126 парламентарни калинки в софийския психодиспансер.

Как ли ще гласуват утре слушкащите и папкащите дупетати на Симеонов, Сидеров, Каракачанов и Марешки, които като опълченци бранеха мораториума и кълняха на умряло опозицията?

Що ли изобщо питам? Ще измъркат като пудел на каишка, ще оближат ръката, която ги храни и ще натиснат зеленото копче. Такава е волята на генерал-губернатора.
На таквиз мюрета комшиите казват тъпигьоз и гьон сурат. В парламента с лопата да ги ринеш.

Клета Българийо! Каква съдба те сполетя: Яхнали са те дебили, управлява те тиква!

Велизар Енчев, Фейсбук