Кмет купува кола за 150 000 и увеличава данък сгради. Плевнелиев към Борисов: добре ли водим стадото говеда?

„Откриха оръжеен арсенал за терористи? Кой подстрекава мигрантските бунтове? Принудително заселване на мигранти в частни хотели. Решението за размера на пенсиите. Кмет купува кола за 150 000 и увеличава данък сгради. Плевнелиев към Борисов: добре ли водим „стадото говеда“?“

Това написа доц. Минчо Христов в своя Фейсбук профил.

Допълнение на Бултаймс.бг

Премиерът в оставка Бойко Борисов се изниза съвсем нагло от отговорност, когато нещата в страната взеха да стават сериозни. Той по принцип така винаги прави. Достатъчно е само да има пред него по-голям проблем и веднага сдава багажа. След това оставя страната да се сблъска и разклати от този проблем, и когато го овладее Бойко Борисов решава, че е време да се завърне на бял кон.

Такъв сценарии вече 10 години разиграва престъпната хунта на ГЕРБ. Те грабят съвсем нагло и за да може да не им се спира кранчето, те вдигат всякакви данъци, такси и налози. Кметовете на ГЕРБ си купуват луксозни джипове за 150 000 лв. и за да могат да си ги позволят вдигат данък сгради на бедните хорица. Това е разбира се нормално нещо за държавата на мафията.