Когато законите започнат да бъдат равни за всички, тогава и проблемът с малцинствата ще бъде решен!

Какви права търсят хора, които с нищо не са допринесли за Родината ни?

Писах напоследък по темата за това как малцинството дискриминира мнозинството в България, а всеобщата политическа глухота не долавя тревожността.

Писах как се защитават малцинствените права, като грубо се погазват тези на мнозинството, а ежедневни жестоки ситуации, медийни публикации и шумни страдалчески реакции на хората доказват ширещата се несправедливост.

Писах, че когато се мрънка само за права и свободи, на мрънкачите трябва ясно и категорично да им се обяснят задълженията. ВРЕМЕ Е изпълнението на законите в държавата ни да е и за малцинствата, и за мнозинството. Но везните на безхаберието на закона натежават към малките групи и в мига, в който някой види плодящата се слободия, веднага един гърлен глас кресва: „дискриминация, сегрегация, нарушаване на човешки права“

Аз питам къде са правата на българския данъкоплатец? Къде са правата срещу беззаконието? Какви права търсят хора, които с нищо не са допринесли за Родината ни? Българският данъкоплатец, пълнещ като роб държавната каса, за да могат да ядат и малцинствата на негов гръб, трябва да се ползва приоритетно с ясни права. Какви права търсят хора, които с нищо не са допринесли за Родината ни? Какви права търсят хора, които нямат отговорности и задължения?

ЗНАЯТ ЛИ МАЛЦИНСТВАТА, ЧЕ ЗАДЪЛЖЕНИЯТА ВЪРВЯТ РЪКА ЗА РЪКА С ПРАВАТА?
Когато започнат да учат, да пожелаят да се интегрират, да пожелаят да работят, да си плащат консумираното, да се издължават с данъци за инак неангажираното им към държавата съществуване и понесат глоби и наказания за безумията, които вършат, тогава тези малцинства ще имат претенции за права равни с тези на мнозинството. Защото точно тази наклонена везна е в услуга на викащите „дискриминация“.

Ситуацията е разграден двор и наблюдаваме пълен отказ на политиците от всички партии, без изключение, да се справят с тази НАЦИОНАЛНА КАТАСТРОФА! България е превзета от малцинствата с политика, стимулираща развъждането на нецивилизовани практики. И се чудя къде е държавният апарат и чии интереси защитава, че стои безучастно и не ги е въдворил в ред наедно с престъпниците – тарикати за по-малко от 24 часа? Какво чакате, бре?

Докато едни се къпят във власт и прожектори, други не се подчиняват на нито една буква на закона, и никоя институция. Те просто правят, каквото си искат. Всичко това е в резултат на поддържано с умисъл десетилетия политическо безхаберие, управленска некадърност и професионално безсилие. Този проблем ще вземе толкова застрашителни размери, че нищо няма да е в състояние да го потуши!

Доминиращата част от малцинствата са още в каменната ера, разбира се, с любезното съдействие на политиците. Как да догонят хора на бъдещето, когато от интелигентната част на българите ги делят цели 3 епохи: земеделска, индустриална и информационна. Признаците на каменната епоха в редиците им са налице – изхранване с лов и война! Плячката и обектът на посегателства са благата и поминъкът, създадени от работливите българи.

Когато законите започнат да бъдат равни за всички, тогава и проблемът с малцинствата ще бъде решен!

Цвета Кирилова, Фейсбук