Корнелия Нинова: Режимът „Борисов” си отива

„Режимът „Борисов” си отива и започва възстановяването на България.

Обръщам се към всички смели, разумни и честни българи – нека се съберем и заедно да започнем възстановяването на икономиката и производството ни, на образованието, здравеопазването, на правосъдие за всеки и равенство пред закона.

Това обаче минава през гласуване на 26 май.“

Това каза лидерът на БСП Корнелия Нинова пред журналисти в град Гоце Делчев след отбелязването на 116-ата годишнина от гибелта на революционера, предаде репортер на радио „Фокус” – Пирин.

Тя призова хората да не оставят бъдещето да мине покрай тях. „Бъдете активни и дайте своето желание и своята воля за това да започнем истинското възстановяване на нашата страна и връщането на нейното достойнство пред Европа”, допълни Нинова. „Бъдете здрави и силни. Вярваме във вас, в желанието ви да работим за България и за българщината”, подчерта тя.

„От града, в който носи името на Гоце Делчев, и в деня, в който честваме неговата памет, поздравявам всички българи, като им пожелавам да бъдат здрави, да имат сили и вяра в себе си”, посочи също Корнелия Нинова.

Водачът на листата на Коалиция „БСП за България” Елена Йончева и лидерът на БСП Корнелия Нинова присъстваха на откриването на Планинско изкачване Race Chip „Гоце Делчев 2019”. Надпреварата се организира като част от събитията, посветени на 116-ата годишнина от гибелта на Гоце Делчев. В състезанието ще участват над 40 състезатели от България и Македония. Специален гост на събитието е боксьорът Кубрат Пулев.

Кметът на Общината Владимир Москов заяви, че в началото са подходили предпазливо към състезанието, но вече смята то да се превърне в традиция за града. Той пожела успех на всички състезатели и безаварийно шофиране.

Източник: Епицентър.бг