Кошлуков нападна Слави: Политика не се прави само с шоу, иначе и Азис щеше да е премиер!

„Политика не се прави само с шоу. Рейтингът не се прелива във вот. Иначе и Азис щеше да е премиер”.

Така политикът и журналист Емил Кошлуков коментира в предаването „Събуди се“ по „Нова телевизия“ заявката, дадената от шоумена Слави Трифонов за влизане в политическия живот.

Слави и целият му екип отдавна се изживяват като конституционен съд и раздават присъди в политиката, смята Емил Кошлуков.

„Едно е да си на екрана, друго е да си на улицата”, категоричен е Кошлуков, който бе депутат в 39-ото Народно събрание и лидер на партия Новото време.
Според него евентуалната бъдеща партия на Трифонов ще успее да вкара депутати в следващ парламент, но след това бързо ще изчезне.

Запитан дали Слави ще успее в политиката, Емил Кошлуков заяви: „Зависи от парите, с които разполага. Това не е нещо зашеметяващо ново. Такива проекти е правил и Жорж Ганчев, който от шоубизнеса влезе в политиката. Имаше преди 2 години и от Бареков такъв опит. Жорж Ганчев влезе с китара, а тук има цяло шоу“.

„Дали ще свърши работа обаче? Различно е. Едно е да си на екран, друго е да си на улицата. Като влезеш в политиката не става само да се плюе, трябва да кажеш за какво си за, за какво си против. Тогава печелиш една част, губиш друга. Ако например кажеш, че подкрепяш гейовете, но си против делфините, гейовете ще са за теб, но част от тях ще отпадне, защото си против делфините“, каза още Кошлуков.

На въпрос какво според него са правили тази нощ Баретите на акцията в София, той отвърна: „Извънреден труд, в неделя се плаща двойно! Шегувам се (смее се), нямам идея. Трябва да чуем информацията на полицията“.

Източник: Епицентър.бг