Кракачанов с гореща информация за случилото се със съпругата на президента

Вицепремиерът Красимир Каракачанов разкри обстоятелствата около инцидента с колата на г-жа Деси Радева.

Той разказа, че става въпрос за недоразумение.

„Това е кола на НСО, просто колегите от патрула не са забелязали лампите на колата на НСО. Тъй като става въпрос за вечерно време, голяма кола, затъмнена, тръгват след тях и при проверката установяват, че това си е кола на НСО“, коментира Каракачанов в предаването „Лице в лице“ по bTV.

„Днес трябваше да има среща между ръководството на НСО и полицията, за да се види къде е грешката. Не е имало препречване, просто, докато се установи каква е колата, полицаите тръгват, естествено. При всеки един случай, когато мине кола с тъмни стъкла, се проверява. Просто не са разбрали каква е колата. Не е имало скандали или пререкания, просто грешка. Трябва да се уточнят тези неща, за да не се получават подобни грешки“, заяви още той.

Както БЛИЦ първи съобщи, невероятен екшън се е разиграл по тъмна доба в София. В района на НДК снощи полицейски патрул се е опитал да спре черен „Мерцедес“ за проверка, но шофьорът на лимузината не се е подчинил на вдигната стоп палка. Патрулът е тръгнал след колата. В района на „Бояна“ „Мерцедесът“ е спрял и се оказало, че в него е била съпругата на президента Деси Радева.

Източник: БЛИЦ