Къде са парите, Бойко? Ние сме най-бедната, нещастна и болна нация в Европа. Водата ни е с уран, храните ни са бъкани с всякакви гадости

Къде са парите, Бойко Борисов?

От девет години гордостта на ГЕРБ е ударното УСВОЯВАНЕ на еврофондовете.

Невиждано усвояване. Много милиарди бяха налети уж за подобряване на инфраструктурата и повишаване на жизненият стандарт на българите. Какъв е резултата?!

Над един милиард и половина бяха закопани в така наречените „водни цикли“ , чиято цел по програма е „намаляване на загубите и повишаване качеството на питейната вода за българските граждани“.

В резултат градовете ни миришат на тоалетни и българите пият вода с уран, алфа активност, тежки метали и други отрови и то на двойна цена.

И друг резултата има, шепа хора станаха милиардери. Борисов и Пеевски станаха толкова дебели, че вече се возят в по три джипа едновременно. Пак за наша сметка.

В същото време бяха „усвоени“ и над половин милиард за пречиствателни станции за отпадни води. Дебелите стават още по дебели. Пием отровни води, но лайната ни са чисти. Въздуха ни е най-мръсният в Европа, водата ни е с уран, храните ни са бъкани с всякакви гадости. Българите сме най-бедната, нещастна и болна нация в Европа. България е най-корумпираната държава в Европа.

И въпроса ми е, като „усвоихте“ тези милиарди, къде са парите, деба и боклуците му крадливи деба, като файда за народа няма? Вие дебелеете, а за народа мизерия, болести и отрови? И да ви плаща и джиповете от НСО? А?

Георги Борисов Георгиев, Председател на УС в ГД „БОЕЦ“, Фейсбук