Къде сте, антибългарските организации? Тук е България на българите, не България на циганите!

КЪДЕ СТЕ, АНТИБЪЛГАРСКИТЕ ОРГАНИЗАЦИИ?

Ехооо, БХК, къде сте бе?

ДРОМ, ЕВРОРОМА …, НПО-тата, защитаващите циганите убийци, търтеи, грабители, джебчии и джебчийки, телефонни измамници, живеещи в охолство, циганките по магистралите, дето изкарват повече от президента, крадците на нивите, домовете на българите, нападателите и изнасилвачите на млади български девойки и възрастни жени, убийци на учителките си, на българските деца, тези, които живеят на гърба на българските трудещи се и данъкоплатци, тези, които се возят без пари в градския транспорт, крадат ж.п. линии, мостове, кабели, крадат ток, секат българските гори?
Къде сте, защо мълчите за циганските издевателства, защо чакате като платените медии, да се взривят социалните мрежи и тогава да излезете (ако не ви е срам) с изявление за смъртта на български младеж убит съвсем умишлено от циганин? Къде сте български полицаи, които ги пазите от справедливия български гняв, магистрати, прокурори, къде сте политиците, патриотите, интелектуалците?

Ще се изкажете ли компетентно по въпроса?

Ще изкажете ли съболезнования за този случаен битов инцидент, за смъртта на младежа, магистратите ще му изпраскат ли на циганина убиец една пробация, политиците и другите политически анализатори ще ни призоват ли към етническа толерантност и да не създаваме, ние българите, излишно етническо напрежение, че щяло да стане страшно …

Никакви ви няма!

А нас от това страшно, което може да стане, хич, ама хич не ни е страх …
Ясно ли ви е?

Ние ще защитим България и българите от циганските набези и посегателства на всяка цена, каквото и да ни струва, дори и с етническа война вече!

Тук е България на българите, не България на циганите!

Покажете се, де … Я да ви видим и чуем, предатели гнусни!

Кирил Стаменов, Фейсбук