Кунева да се извини на българския народ и да подаде оставка

Наглостта на министъра на образованието Меглена Кунева продължава! Част II

Вместо да се извини и да подаде оставка, тя не спира да пробутва съмнителната програма с финтове!

Кунева, обществото Ви каза, че дискриминирате българските деца, а не българските учители! Продължавате да не ни давате обяснение кой Ви подведе да партнирате на тази програма и какво прави ЧАСТЕН ромски фонд в структурите на министерството на образованието?! Отчаяните Ви опити да пробутате фалша и неясните Ви цели, като нещо смислено и обосновано, изостря още повече сетивата на възмутените граждани. Питаме Ви – „Наясно ли сте, че хората НЕ са олигофрени?“

Давате ли си сметка, че партньорството Ви с частния ромски фонд е в разрез с правилата за защита на националната сигурност на България? В този ред на мисли, може ли и турски частен фонд да предложи финансиране на съвместен проект с министерството на образованието за образователните нужди на децата. И още… Ако и терористична организация чрез свой частен фонд, с подставени и чисти като момина сълза лица, Ви предложи да й партнирате, с цел обучаване на учители и ученици по своя идеология, Вие ще ги дискриминирате ли?

Вие отново бягате от основния проблем и очевидно не го осъзнавате! Нямате право чрез държавна структура да разделяте българските деца и да насочвате преференциални програми само към децата от ромския етнос чрез партньорство с частни фондове!

Ромските деца могат да получават колкото си искат средства от ромския фонд, НО извън пределите на българското министерство на образованието!

Спрете авантюрите с този проект незабавно! Все още разгневеното от абсурдните Ви решения общество не е получило отговор на тоновете обществени въпроси, на които не сте дала адекватен отговор. Все още не сте обяснила, защо 3.50>5.50 и КОЙ ви каза, че безочието Ви да разделяте и унижавате българските деца ще бъде толерирано?

Цвета Кирилова, Фейсбук