Ласкин по повод питбула: Абе, дебили прости, ако аз изям дете, ще ме осиновите ли?

Актьорът Иван Ласкин направи поредното си провокативно изказване, този път по адрес на хората, поискали да осиновят питбула, който изяде дете.

Трагедията се разигра преди дни в пазарджишкото село Мокрище.

Животното било вързано в двора на ромско семейство, а 3-годишното момченце решило да го погали. Това се случило докато роднините му, които го гледали, били на гости при съседи.

Тв кадри показаха кучето в окаяно състояние – слабо и треперещо, а специалисти обясниха, че то е системно недохранвано. След тези информации се появиха хора, готови да осиновят животното.

Това пък провокира гневната реакция на Ласкин. „Еколози“ искали да осиновят кучето-убиец!!! Абе, дебили прости, ако аз изям дете, ще ме осиновите ли? То бива платена дебилщина, ама минахте всички норми“, написа днес актьорът в профила си във Facebook, цитиран от Фрог нюз.

„Колко от вас, дрисльовци, е носил килограми каменна сол на гърба си с километри в планината, защото чифтокопитният дивеч има нужда от сол, за да изкара зимата?

Носите хартийки на жълтите павета, посраняци такива. Видя ли „зелен“, то той веднага ще позеленее, защото ще му счупя мандибулата! Ка…ти платени!“, пише още Ласкин.

Той пита зелените и защо не протестират в гората, която се опустошава от роми с бракониерство? „Защото ви е страх, мърльовци! Да не ви опънат на някой дънер! Ловците сме 135 000, пачаври „зелени“. Не ни ядосвайте!“, завършва той.