Леличка КуКунева развращава ромите търтеи

Преди изборите герберският гений работи на пълни обороти. Защо сега решихте да финансирате ромските деца, г-жо Кунева? Освен другите машинации измислихте нов способ да купувате циганския вот за 30 сребърника под наименованието „помощ за ромските деца, за да се образоват“. Това е вулгарен повод да се харчи народна пара и да се купуват техните родители, за да пуснат гласа си за ГЕРБ и РБ. Съгласно Конституцията всички граждани са с еднакви права и привилегии независимо от своя етнически произход, партийна принадлежност и убеждения. И вие по този начин делите на етническа основа учениците. Досега са използвани най-различни начини те да бъдат накарани да се образоват. Факт е, че тези, които са завършили 9-и и 10-и клас, едва говорят български и надали могат да си напишат името.

Не развращавайте ромите, те и без туй са достатъчно развратени и непрекъснато се изливат много средства, за да се обезпечи животът им на търтеи. Те не желаят да се учат. Компактната маса, в която живеят, ги развращава още от малки. Вие давате лош пример за българските деца и по този начин ги демотивирате. Оставете настрана всички словоизлияния за демокрация и човешки права. Няколкостотин хиляди роми, неграмотни, политически профани вече години наред определят присъствието на определени партии в НС и избирането на президент. По този начин се избират депутати без необходимата подготовка.

Ромите са ни подарък още от Александър Македонски и е крайно време да бъдат приучени да работят, а не да висят на българите като воденични камъни на врата. Демокрация и граждански права за тях са непонятни неща. Престъпността е основно занимание и раздаването на пари по различни поводи не дава никакъв ефект.

Христо Сотиров, Ретро.бг