Лидерът на БОЕЦ: Цветанов, точно ти ли ще говориш за разрухата в полицията, боклук долен?!

ЦВЕТАНОВ, точно ти ли ще говориш за разрухата в полицията, боклук долен?!

Та точно ти превърна МВР в кочина и бухалка за саморазправа с неудобните!

И това започна още с назначаването на Буда за главен секретар! Точно ти, Флоров, Цацаров, Буда и Пеевски мафиотизирахте и превърнахте в ченгеджийница цялата държава! Точно ти изгони и изхвърли всички честни и кадърни хора от МВР. ТОЧНО ТИ СМАЧКА ВСЕКИ, КОЙТО НЕ СЕ СЪГЛАСЯВАШЕ ДА ИЗПЪЛНЯВА ПОРЪЧКИТЕ И ЗАПОВЕДИТЕ ТИ ЗА РЕКЕТ, ЗАПЛАХИ И НАТИСК НАД БИЗНЕСА И НАРОЧЕНИТЕ ЗА ВРАГОВЕ!

Точнo ти, ушат боклук, наложи подслушването, интригите и доносите в МВР, като стил на работа и управление! Точно ти вкара МВР в изборните далавери за да „печелите“ изборите и да мачкате останалите.

Помниш ли колко пъти Пеевски ти идваше в кабинета, като беше министър? Помниш ли колко пъти ти си ходил в хотел Берлин? Помниш ли как редеше шефовете на областните дирекции и ги караше да ти се кълнят във вярност в кабинета? Помниш ли как Пеевски ти даваше листчетата с хората, които трябва да „изчезнат“? Помниш ли как Буда ти спускаше задачите от коя област колко милиона да отчиташ? И твоите копои газеха и мачкаха наред! А Флоров помниш ли го? А Златанов? А Фидосова?
Ще плащаш за всяко престъпление, за всяка съсипана човешка съдба, за всеки съсипан човешки живот и бизнес! И прошка няма да има. Ще плащаш и ти, и господарите ти и слугите ти!

БОЕЦ водим битките си и скоро ще срещнем!

Лидерът на БОЕЦ Георги Борисов Георгиев, Фейсбук