„Лошият материал“ изригна срещу Бойко Борисов: Подайте оставка, разсипахте страната!

ОТВОРЕНО ПИСМО ДО: МИНИСТЪР-ПРЕДСЕДАТЕЛЯ БОЙКО БОРИСОВ ОТ: ЛОШИЯТ МАТЕРИАЛ

Г-н Борисов, в изборния ден ви пише един обикновен човек, човек от „лошия материал“, за който лош материал, съдите без съмнение от вашето най-близко обкръжение. Пиша ви с молба да подадете оставка. Това мое действие е предизвикано от притеснението ми, че сте на път да хвърлите Родината ни в гражданска война, само и само да се задържите на власт. Недейте, умолявам ви!

Пред вас стоят две алтернативи или доброволно да подадете оставка или да споделите участта на цар Борил, чието управление е било аналогично на вашето. (Ако не знаете кой е той, обърнете се към г-н Божидар Димитров за пояснение.) Вашите „грешки“ станаха твърде много, народът не издържа вече, не ви иска. Не го ли разбирате? Вие сте предател на Отечеството заедно с антуража си и народът го вижда.

Управлявате с тирания, която е по лоша от тая на турските султани. Обезличихте националните ни ценности в опит да ги замените с евро-атлантически. Всяка ваша реформа съсипва държавата, съсипва и народа. Как можахте да поставите чужденци пред българи? Да им давате издръжка от 1000 лв на месец, докато пенсионери, а и работещи едвам свързват двата края. Как не ви е срам? Как посмяхте да вървите срещу народа си? Сега ревете, че нищо не оценявал народа?

Кое, г-н Борисов? Кое да оценим? Че превръщате България в бежански лагер? Че здравната реформа на Москов е за боклука? Че подменяте българската история? Че ислямисти получават повече пари от българи и същите тези българи напускат страната, която вие превънахте в зла мащеха от приказките – за тях? Знаят ли вашите лакеи и електорат, че лично вие, в офшорни сметки притежавате над 4 милиарда евро?

Ако народът би ми гласувал доверие, г-н Борисов, бих ви конфискувал имотите и банковите сметки, а парите бих раздал на народа, който вие ограбихте. Бих ги разделил по равно между всеки българин, които сме останали около 4 милиона, на всеки биха се паднали по 1000 евро (Вие достатъчно пари раздадохте на малцинствата в ущърб на собствения си народ!),това ще облагодетелства и вашия електорат от българи. А вас г-н Борисов бих затворил до живот, без право на замяна и то след като ви ослепя за предателството към Родината (по примера на дедите ни, спрямо владетели-предатели на народа).

Все пак ще ви дадем последен шанс. „Лошият материал“ от низините, е добър без значение какво си мислите. Българите г-н Борисов са добър, трудолюбив, умен и жилав народ. Не съдете за него по отрепките които ви заобикалят и които водят вас към пропастта, а заедно с вас и държавата. Оцелели сме хилядолетия въпреки такива, като вас! Ако все още има нещо българско във вас лично и някакви зачатъци на съвест ще последвате моя съвет, а той е: Незабавно подайте оставка, каквото и да ви струва, въпреки съветите на вашите блюдолизци. Разкайте се и минете в опозиция, ако заслужите имате шанс да се върнете един ден на власт.

Народът познава кой и как го лъже, народът е добър и ако види искрено разкаяние – прощава. Но не става с лъжи, г-н Борисов, повече се печели с истина, Една лъжа влече след себе си други. Бих ви простил, ако видя, че се опитвате да поправите всички злини които сте извършил. Дори бих ви помогнал! Голямата ирония е. г-н Борисов, че може би в целия свят само аз мога да ви дам ключа към спасение и реабилитация, но не преди да видя, че сте си сменил не само козината, но и нрава. Извинявам се ако съм ви засегнал с писмото си, не ми е това целта. Надявам се да последвате съвета ми – той е продиктуван от сърцето ми и от обичта към моята Родина.

Владислав Вълканов