Мафиотската игра, проектирана обществено чрез инструментите на политиката в България е следната: Вие сте нищо, а ние всичко!

Мафиотската игра, проектирана обществено чрез инструментите на политиката в България е следната:

Всички възможни пари, държавна власт и организирана престъпност са в наши ръце.

Ние сме А и Я на целия ваш живот и вие не можете дори да мечтаете без нашето благоволение. Който ни подкрепя и обслужва, ще бъде хранен и обгрижван, за останалите смърт. Вие нямате пари за достоен живот и затова сте принудени да се молите и съобразявате единствено с нас, независимо от нашето поведение. Нещо повече, възможността дори вашето дете да живее или да умре, зависи от решение на комисия, съставена от наши хора. Ние сме реални собственици на всякакъв вид „комисии“. Всяко ваше действие извън рамката, която сме задали, ще бъде смазвано със силата на всички държавни органи – на практика наши доверени лица. Вие сте нищо, а ние всичко!

Това, което не знаят нашите лъвове е фактът, че няма случай запомнен в историята на целия свят, при който народ поставен в подобно унизително положение, да не е избил управниците си. Буквално. В крайна сметка, това винаги е било плод, роден от правилата на престъпно управление…

Николай Марков, Фейсбук