Мафията, която ни ограбва и убива е съставена от хора и те си имат своите имена

Данаил Кирилов от ГЕРБ доказва народната мъдрост

„Не бързайте да се радвате на нов депутат и малко праценце, защото не знаете каква свиня ще излезе“.

А такава радост беше, като си отиде Фидосова. Сега изглежда, като безобидна манекенка пред Данаилчо. Проблема е, че от нашите депутати и управници все свине излизат. А това е така защото свине си ги избират и слагат. И няма значение какъв цвят е свинята, важното е, че освинва всичко. Народа отдавна нищо не избира.

Превърнахме се в свинска държава и с право я наричаме кочина. Останали са няколко островчета на нормалност и съпротива срещу свинската власт в тази кочина. И тези островчета са няколкото свободни медии, неколцината независими магистрати и непримиримите граждани и граждански сдружения. като БОЕЦ. И битката на свинете днес е да смачкат, затрият, убият тези последни ядра на съпротива. И ще направят всичко възможно.

Всичко. Защото битката им вече освен за грабеж и богатеене е и за оцеляване. Освен алчността, сеги води страха. Страх, че ще трябва да плащат за престъпленията си. Дикататура налагана от страха на управляващите. И с право се страхуват.

По важно е каква е нашата битка днес. Дали е да скачаме срещу поредното малоумие на свинете и след три дни да прескочим на следващото, забравяйки предишното в един безкраен омагьосан кръг? Дали да остроумничим в стремеж към оргиналност и модерност по актуалните скандали и гейтове? Дали да се обвиняваме взаимно в бездействие, или да си мерим действията и броим хората, докато свинете одират поредните милиарди от гърба ни и ни се хилят? Или да изплуваме от блатото и да осъзнаем, че единственото решение е да отстраним корена на злото. Мафията, която ни ограбва и убива. А тази мафия е съставена от хора и те си имат своите имена и адреси. Тя си има и своите зловещи босове. Борисов, Пеевски и Цацаров са олицетворение на тази мафия.

Тяхното отстраняване от властта е задължителната и необходима стъпка в битката срещу мафията. И ефективна, защото когато една мафиотска структура загуби своите босове следва разпад и вътрешно самоизяждане.

От години БОЕЦ водим битки срещу мафиотското трио, стоящо на върха на държавата и съдебната ни система. И от дистанция на времето се убеждаваме, че това е единственото правилно решение. И ударите и репресиите срещу нас доказват, че сме на прав път. Начина за отстраняването на Буда, Пеевски и Цацаров от властта е само един – масови граждански протести. Наречето го както искате – … протести,спасение. С едно искане – Оставка на трите свинчуги. Нищо друго. Всичко друго следва след това. Разбира се, това е само началото. Следват още много битки и стъпки и не трябва да спираме докато не извървим целият път.

Електронно гласуване и граждански контрол върху изборният процес. Пряк избор на главен прокурор от народа. Закон за Лустрацията. ВНС и конституционни промени отключващи реални реформи във всички системи. И още, и още. БОЕЦ знаем точно какво искаме и как да го постигнем. И събираме непримиримите. Не се заблуждавайте, друг начин няма. Обречени сме да спечелим тази битка, но цената, която плащаме за загубеното време е жестока!

Продължаваме.

Лидерът на БОЕЦ Георги Борисов Георгиев, Фейсбук