Мафията се страхува народът да не се събуди и да осъзнае, колко брутално и нагло е бил краден

ЩОМ ЛЪЖАТ ЗНАЧИ Е СТРАШНО!

16 милиарда причини имат да ги е страх!

След два дни мълчание на „националните телевизии“, днес някак срамежливо и с половин уста поставиха темата за МИЛИАРДИТЕ НЕСЪБРАН ДДС. Е, не цитират източника на информация, не посмяха да дойдат и на пресконференцията на БОЕЦ за да чуят фактите и да получат документите, но за сметка на това си помълчаха качествено.

Днес вече , принудени от бурята, която БОЕЦ предизвикахме , с разкриването и огласяването на данните за МИЛИАРДИ откраднати от ДДС, Вожда е разпоредил на матросовците, да почнат да пръскат с манупулации и лъжи от ефира на подчинените „телевизии“.

Благодарим на всички електронни медии, които отразиха случая и огласиха информацията коректно.

Дори лицето Росен Бъчваров – заплатаджия в НАП и изпълнителната директорка Галя Димитрова дадоха пресконференция. Страха затваря много усти,но и отваря много усти. И задници. Понякога са трудно различими. Пресконференция без повод и без обяснения защо се прави. Паниката е лош съветник. Ама Вожда като е наредил няма мърдане, нали затова увеличиха заплатата на шефката на НАП. Защото е послушна и защото едни милиарди са отишли където трябва.

5.4 МИЛИАРДА БИЛИ НЕСЪБИРАЕМИТЕ задължения от ДДС. Тотал щета. И нема да се плашите, в Европа несъбирали повече. Чак не знам как тая Европа още не е фалирала. Европа не е , но България е. Когато осигурителната система се дотира 50% от бюджета, на това му се казва ФАЛИТ. А когато от бюджета са откраднати 16 МИЛИАРДА само от ДДС, НА ТОВА МУ СЕ КАЗВА ГРАБЕЖ! Зверски грабеж! Над най-бедният народ в Европа.

За тези 16 МИЛИАРДА обяснението е , че те са „наложени ревизионни актове за установени данъчни нарушенив и задължения“. Но, никой не казва колко от тези 16 МИЛИАРДА СА СЪБРАНИ И КОЛКО НЕ СА СЪБРАНИ. Май събрани са жълти стотинки. В документите предоставени на БОЕЦ от НАП за тези 16 МИЛИАРДА пише че, повечето от тези ревизии са възложени от външни институции. И още: „В преимуществената част от случаите , когато ревизиите се възлагат от външни институции, субектите, които са обект на контролната дейност не притежават имущество срещу което е годно да се насочи изпълнение , съответно да се съберат установените задължения“!
Някой нещо?

16 МИЛИАРДА ОГРАБЕНИ И ОДРАНИ ОТ ГЪРБА НА НАРОДА! И много малка част от тези пари би могла все още да бъде върната в хазната.

И не се връзвайте на сравненията с Европа. Защото са обидни. Защо не сравняват икономиката на България с тази на цяла Европа? Защо не сравняват заплатите с европейските? Пенсиите?

Мафията се тресе от страх. Страха народа да се събуди и да осъзнае, колко брутално и нагло е бил краден , докато е събирал стотинки и левчета с СМС-и за да си лекуваме децата! Докато е гладувал за да си плати тока. Докато е пестил от лекарства за да си плати данъците!

Да се събуди и да изрине злото, което, като тумор изцежда и убива държавата ни!
Този път лъжите няма да помогнат. Този път и медийното затъмнение няма да помогне, защото за добро, или лошо има интернет. Този път и мантрата на Буда „аз не съм виновен, другите са крадците“ няма да сработи, защото по време на неговото управление кражбите на ДДС скачат десет пъти!

Този път ще плащате!

БОЕЦ ще водим битката срещу мафията ограбваща държавата ни до край.
В понеделник внасяме сигнали във връзка с ДДСгейт в Европейската комисия, парламента и парламентарните партии. Внасяме и сигнал в прокуратурата срещу всички финансови министри, шефове на НАП и премиери за периода 2000г. – 2017г.

И остава последното действие. Площадите.

А може Цацаров и Борисов да подадат оставки преди това. И това сме го виждали. Не сме виждали обаче главни прокурори, премиери и министри в затвора. А това е нашата цел. И техният кошмар.

Лидерът на БОЕЦ Георги Борисов Георгиев, Фейсбук