Майката завинаги отпътува за село Драгана, където й е мястото

И въпреки, че дебатът между Радев и Цачева беше представен от БТВ твърде йезуитски като „генерал срещу майка“, смятам, че майката завинаги отпътува за село Драгана, където й е мястото. Надявам се и самия Борисов да е видял с очите си какви калинки и плъхове е отгледал и отглежда, за да обслужват болното му его. И за да бъда точен, ще цитирам точно думите на комунистка Цеца, които на практика представляват индийска мантра за трансцедентална автосугестия:

„Била съм член на БКП и не се срамувам. Целият си живот съм устоявала европейски ценности. Аз съм представител на „европейска партия“ , значи съм носител на ценности. Бягащите от режима на Ердоган турски граждани трябва да се връщат, за да си защитим интереса“

Ако в горните няколко изречения вие откривате елементарна логика или достойнство, за мен те са истинското лице на цинизма! Онова изкривено от лъжи, нечистоплътност и подлост лице, което стана патент в престъпното управление на БКП-ГЕРБ и подкрепено скрито и явно от десетки други пост комунистически партии-сателити.

Николай Марков, Фейсбук