Малкият Валентин се бори за живота си, има нужда от вашата помощ

Малкият Валентин, който е едвам на 3 годинки спешно се нуждае от финансова помощ, защото животът му е застрашен. Той е диагностициран с левкемия, раково заболяване, което при много случаи е с фатален край, ако не се приложи адекватно лечение. Семейството на Валентин е отчаяно, понеже за лечението му искат 300 000 евро, което е непосилна сума, а срокът е кратък и животът на момчето е застрашен. Неговата майка Светлана Зашева ни помоли през сълзи за съдействие, понеже е отчаяна и има нужда от нашата помощ.

Ето и оригиналния текст, който майката на Валентин ни изпрати:

Той е само на 3 г., а вместо да играе с малкото си братче, трябва да се бори за живота си. Преди дни е поставена една от най-тежките диагнози – Остра Б клетъчна лимфобластна левкемия. Сумата, която е необходима за лечение е непосилна за семейството. Срокът е кратък, време нямаме с, Всеки лев е важен. Валентин, протяга ръка към нас, нека я поемем и заедно извървим пътя към здравето с него. Нека бъдем единни, нека помогнем на Валентин. Нека „Кампания Валентин“ започне с усмивка, молитва и големи сърца!

Приятелки на майката от фейсбук група за взаимопомощ вече се организират, за да помогнат за събирането на огромната сума. Жените разпродават на своеобразен търг, а събраните средства влизат директно по сметката за лечението на детето.

Всеки, който желае да помогне на Валентин Зашев, може да се включи в търговете, като посети страницата Подарявам от сърце или да се свърже с майката на момчето в личния и Фейсбук – Светлана Зашева.

Директен превод по сметката на момчето може да се направи в Първа Инвестиционна Банка
Титуляр: Валентин Валентинов Зашев
BG02FINV91501316843960
BIC/SWIFT код: FINVBGSF
За превод в Еконт: гр. Кюстендил, офис „Мориц Леви“

Валентин ви благодари от сърце!