Марешки изригна: Патриотите напълниха гащите, държавата не контролира, мишките мародерстват

Когато държавата не контролира, мишките започват да лудуват и да мародерстват.

Това заяви в студиото на „Здравей, България“ по Нова телевизия председателят на Воля Веселин Марешки по повод последните скандали около сделката за ЧЕЗ.

По думите му той е единственият лидер на политическа партия, в която няма съмнения, че е участвала в грабежи и няма изявления.

„Искам българите да ме запомнят като единствения лидер на единствената партия, когато никога не е крала“, посочи политическият лидер. Той апелира българите да престанат да вярват на фалшивите новини и да подкрепят Воля, защото партията ще помогне на народа.

„Всички политически формации се замерват с 28-годишния грабеж на българите“, заяви Марешки. Той посочи, че държавата трябва да влезе в своите функции и да не позволява изнасянето на българските пари.

„В крайна сметка ние затова подкрепихме Антикорупционния закон, защото не се притесняваме“, коментира още той. Лидерът на Воля коментира и скандала около изказването на вицепремиера Валери Симеонов за патриарх Кирил.

По думите му патриотите са напълнили гащите и са се уплашили. „Атака залязоха и сега правят такива фоерверки, за да се издигнат. Не очаквайте разпад на тази група“, коментира още той. „Те на приказки са много силни“, допълни лидерът на Воля.

Източник: Епицентър.бг