Марешки: От ЦИК искат да затворя аптеките и бензиностанциите по време на кампанията

Лидерът на Воля Веселин Марешки направи интересно разкритие преди минути в предаването „Плюс Минус“ по „Нова телевизия“.

Вчера стана ясно, че той ще бъде санкциониран от Централната избирателна комисия за това, че е провеждал предизборна кампания преди 26 април.

„Това даже не мисля да го коментирам, то е толкова жалко. Има още по-прясна новина – от ЦИК ми забраняват по време на кампанията да си държа отворени атптеките и бензиностанциите. Така, като работели, съм си правел политическа реклама. И сега ще има ново решение, тези дни ще го разглеждат – по време на кампанията да си затворя обектите. Това е крайно цинично. Някой се страхува, защото аз съм единственият, който прави нещо добро за българските граждани. Правят го само срещу мен.

Ще ми коства много, но и друг път съм правил жертви за българските граждани. Без никой да ме разбере, съм подарявал лекарства преди време като са ми забранявали, със знанението, че после няма да ми бъдат заплатени от Здравната каса. Ще намерим начин – ще правим стачки, ще гладуваме, но ще намерим начин да помогнем на българските граждани“, коментира Марешки.

Източник: Petel.bg