Мая Манолова и всички медии за пореден път излъгаха всички хора в България

Днес почти всички медии станаха съучастници в разпространението на фалшивата новина, че проблемът с неизплатените заплати на работниците от некоректни работодатели бил решен.

Поводът за тази новина бе сърцераздирателния и лицемерен брифинг на омбудсмана Мая Манолова!

Бях погнусен с каква лекота се раздават коледни надежди на хиляди честни български семейства.

Омбудсмана удобно премълча, че най важната част от закона е с отложено действие за 01.07.2018 г.. Омбудсмана удобно премълча, че в наскоро приетия държавен бюджет не са предвидени средства за новите дейности, с които е натоварена Главна инспекция по труда.Омбудсмана прекрасно знае, че отложеното прилагане на закон може да продължи с години такъв е примерът с непркъснатото отлагане за падане тавана на пенсиите вече 7 години.

Мая Манолова в типично популистки стил заяви, че вече няма да могат да се продават фирми на клошари.Айде де! Като юрист би ли посочила Мая Манолова в кой закон е изяснена дефиницията “ що е клошар“? Ще и кажа само- Мая, не забравяй,че винаги идва видов ден и пак ще трябва да се извиняваш както се извиняваше в правна комисия истината за чл.417 от ГПК, чрез който бяха съсипани съдбите на стотици хиляди български семейства!

Димитър Байрактаров, Фейсбук