Мечтата на няколко милиона българи

Колаж: Иво Ангелов

Почти всеки българин си мечтае политиците ни да бъдат заличени от лицето на земята. Ние сме може би и страната, където народът най-много мрази своите си политици. След случилото се в село Хитрино, много българи коментират из социалните мрежи колко би било хубаво, ако парламентът се беше взривил по същия начин.

В рамките на два дена се случиха в България ужасни инциденти, които са свързани с безстопанствената политика на корумпираната сган в Парламента.

Първо майка и нейните две деца умряха от студ и глад в село Куклен. След това умря и едно момченце на 2 годишна възраст от системно недохранване в хасковското село Николовo.

Чашата на народното търпение обаче преля след случилото се в село Хитрино. Там политическото безобразие на ГЕРБ надмина всякакви граници. Те решиха, че пострадалите и то не всички, а тези, които са най-много, ще получат еднократна помощ от 325 лв.

Това безобразие на ГЕРБ доведе до масово възмущение сред българите в социалните мрежи. Всички те се питат, как е възможно това? Как е възможно месечната издръжка на един бежанец да е 1300 лв., а за един пострадал българин, който е загубил близки и къща, да е само еднократна сума от 325 лв.

Питаме се кой е виновен за цялото това безобразие в България? Кой, освен продажните ни и корумпирани политици. Те са главен враг на българския народ.

Константин Петков, Bultimes.bg