Медиите либералки, бащи и майки на динковците и златките, се сдобиха с внуче, от малолетни

Обновяване генофонда на информационния поток се нарича, когато всички медии вкупом ни съобщават радостното събитие, че Златка родила Динко в новогодишната нощ. Или какво се случва, когато Животът се ебава с телевизията, и ей така, по случайност вземе, че възпроизведе слабоумните й звезди в действителност. Тогава се случва „раждането“ на генетично обременена медийна гротеска, или „компресиран тв виц“, но на живо, по не особено силноумния Виктор Николаев.

Защото не само на големи празници, но и всеки друг ден се раждат не само ромски, а всякакви деца, от малолетни майки, които обаче нямат „късмета“ те и децата им, да са едновременно адаши на цели двама уродливи тв-хомонкулуси, и следователно не са интересни за инфо-потока, нали?

Та в новогодишната нощ, медиите либералки, бащи и майки на динковците и златките, се сдобиха с внуче, от малолетни (разбирай безпомощни) циганета, и отбелязаха подобаващо събитието, разпъвайки тринайсет годишната майка на кръст, с интервюта, в присъствието единствено на медицинско лице от болницата, просто ей така, за забавление на публиката и заради участта на нещастницата да носи в държавата на златките, името Златка. А в края на репортажите дори нямаше следи от пояснения дали интервютата с малолетната са се състояли със съгласието на родителите й, както е по закон. Името и лицето на бащата шестокласник останаха в анонимност за аудиторията, най-вероятно защото за него не беше открит едноименен медиен аналог, но не и името на бебето Динко. Ето, това е некомпресирания вариант на вица, и неговата съвсем реална зла ирония, рожба на осемененото от живия Живот иначе пустословно и цинично медийно пространство. Честит да им е на наци-телевизиите малкият Динко Златков от Сливен, жив и здрав да расте, и дано поне него орисат с малко повече късмет от майка му.

За целта Иван и Андрей например, могат да поканят майката за старт на днк-кампанията си „направи го за България“ или както там се нарича, и да кандисат ор’гиналните Динко и Златка да кръстят бебето й в ефир, в следващия си реалити формат, който съвсем вероятно ще се излъчва поне няколко месеца, на живо. Ефирно време за зрелища бол, пък и сливенската Златка също е една българска майка, с нищо по-недостойна от някои други български майки. В кампанията на опосумите в името на раждаемостта, по закон не може да има дискриминционни мотиви, нито възрастови, етнически или образователни ограничения. Освен това ще бъде много мулти-култи криейтив, и в пълен синхрон с либералните и евро-ценности, ромска интеграция, етнически мир, и прочие алабализми, в потресната ни бездетна държава. Вече дори чувам как оркестър „Сините камъни“ озвучава събитието, а водещата на позабравеното „Най-добрата майка“ и жена на единия опосум, Ирина Тенчева, върти интелигентно-толерантни гюбеци в името на демографията.

Впрочем, шегичка на съдбата ли е, или кармична закономерност, че наградата за майка на 2016 година взе Черната Златка, а първата майка за 2017 е русокосата циганка Златка, родила Динко от Сливен, м? Алена к’во разправя?

Ани Ейнджълс, Фейсбук