Милиони български емигранти бяха прокудени от мафиотското управление на държавата!

Милиони български емигранти бяха прокудени от мафиотското управление на държавата! Какво търсят те в Западна Европа, САЩ и Канада?

Същото каквото търсят тук хилядите други емигранти-легални и нелегални като самите българи. По-висок стандарт на живот, заплащане на труд, уважение към човешките права и сигурност. Ще кажете ние сме добри а другите са лоши!

Добре, но има факти, че няма държава в света, която не е пропищяла от нас.

Не циганите с българско гражданство обират по високотехнологичен начин банки, крадат на теория невъзможни за крадене автомобили, контролират на най-високо ниво международните канали за наркотрафик и разпространение, обучават терористи в арабски лагери, отвличат и рекетират чужди граждани и бизнесмени по поръчка! В коя държава българите са на уважение? Никъде. И това е истината, която искаме да скрием и да забием като щрауси глави в пясъка. А се налага лечение!

Зная, че вие не сте такива! Впрочем, никой не е такъв освен мен- по традиция и обичай. Аз само плюя по българите, а те едни хубави и добри, та чак с мед да ги намажеш. Другите са лоши, нали?

Николай Марков, Фейсбук