Миналата година в България са починали 108 000 души. Някой да е направил военно, извънредно положение?

Новата война е информационна, не микробиологическа.

Това е нещо като трета световна война на полето на дигиталните технологии.

Това е виртуална война, тя не съществува, но в нашето съзнание е факт“.

Това коментира пред БНР проф. Лъчезар Аврамов, създател на лабораторията „Биофотоника“ към Института по електроника на БАН.

По думите му жертвите миналата година са били повече, но тогава медиите не са били вторачени в темата и не са ги вкарали в съзнанието на хората:

„Според статистиката в България всеки ден в България умират по 300 души. Миналата година са починали 108 000 души. Някой да е направил военно, извънредно положение? От тази инфекция според мен никой не е починал, защото да се твърди от какво е починал някой, трябва да има аутопсия. Тук става дума за хора, които умират от онкологични или кардиологични заболявания, но са с регистрирана вирусна инфекция и се записват като жертви на вируса“.

В предаването „12+4“ проф. Аврамов допълни:

„Тази криза предизвика страхотно силна управленска криза… Цялата стратегия за борба с инфекцията беше изградена върху два принципа с четири неверни твърдения. Първият принцип е, че има застрашаваща цивилизацията инфекция, вирус, който не се лекува с нищо. Първо, вирусът не е толкова страшен и второ – се лекува. Втората част на твърдението, че за вируса няма лечение. Няма ваксина и специфично лекарство, но си има универсални методи, които се прилагат срещу всички инфекции“., пише dunavmost.com.

Проф. Аврамов и д-р Христо Дамянов са написали доклад до министър-председателя и до министъра на здравеопазването:

„В него посочваме, че при нашата практика се прилагат два метода, които гарантират предпазване от този вирус. Беше информиран и медицинският щаб. Излязоха и световните резултати… Има технология, която се нарича високодозово интервенозно лекуване с Витамин С, и с нея са спасени тежките случаи в Шанхай. В същото време се появи информация, потвърдена от проф. Иво Петров, че в Испания хората се спасяват с т.нар. озонотерапия. Трябваше да се реагира много по-ефективно – да не се въвежда извънредно положение, а да се предприемат сериозни медицински мерки. Физическата изолация, повишаване на хигиената са необходими“.

Източник: Petel.bg