Мисля, че Цветанов е приключен. Американците го издигнаха, те си го и отстреляха

Мисля, че Цветанов е приключен.

Американците го издигнаха, те си го и отстреляха.

Чрез него, разбира се и Борисов. Браво на Поли Паунова и „Свободна Европа“! Добра работа.

Впрочем абсолютно същото направихме преди десет години в „Галерия“ и „Гласове“. Тогава пуснахме записите на властта, добили популярност като „Мишо Бирата“ и документи от НАП, които доказваха, че Цветанов няма пари, за да си купи двата луксозни апартамента, които миналата година е сменил за сегашния.

Спомням си, че тогава умните и красивите, както и костовистите ни нападнаха, че работим за мафията и вместо да коментират записите по същество започнаха да въртят плочата „Кой ви ги даде“. Гого Лозанов написа цяла статия в „Дневник“ в този дух.

Тогава Борисов беше готин и имаше синя коалиция. Искам да кажа, че можеше да си спестим десет години ГЕРБ:)

Независимо, че „Свободна Европа“ се издържа от ЦРУ, така нареченият антикорупционен фонд е фондацията през която се финансират партийните дребосъци вдясно с парите на „Америка за България“, а сегашните публикации са по-скоро добре обмислена кампания срещу Цветанов и ГЕРБ, отколкото журналистическо разследване (апартаментът е купен преди година) се радвам, че „Свободна Европа“ го направи!

По-добре късно отколкото никога. И по-добре апартаментите на властта, отколкото извадени от нафталина истории за ДС и съветския съюз при Брежнев. Бойко да хвърля пешкира!

Явор Дачков, Фейсбук