Мистерията се разплита! Стана ясно кое е тласнало Кети Кюхова в лапите на бруталния убиец Росен Ангелов

Фаталната жена Кети учила Национална сигурност, съобщава „Телеграф“.

Тя била изключително амбициозна жена и с големи претенции.

Тя постоянно натяквала на Неделчо, че тя издържа семейството, че тя го дърпа нагоре, а той я е завлякъл на село. Жената дори изтеглила кредит на свое име, а с парите Неделчо си купил БМВ Х5, което буквално възмутило Кети.

Двамата имали сериозни проблеми в съвместното си съжителство, но все пак тя избрала да остане при него. Интересното е, че амбицията ѝ стигнала дотам да спре да общува с брат си, тъй като бил пияница и това щяло да срине имиджа ѝ, споделиха нейни роднини.

Припомняме, че Росен Ангелов е извършител на шесторното убийство в Нови Искър, това се доказва с ДНК и веществени доказателства. Той е действал сам и не е имал съучастници. Ангелов все още не е задържан.

56-годишният мъж Росен Ангелов бе обявен за издирване, след като стана ясно, че той е основният заподозрян за зверството в новогодишната нощ в Нови Искър. При касапницата загинаха 6 души. Жертвите са Кети Кюхова, мъжът ѝ Неделчо Юруков, неговият син Георги (20 г.), доведената му дъщеря Нанси (16 г.), приятелят на тийнейджърката (18 г.) и нейната баба по майчина линия (72 г.).

Източник: БЛИЦ