Митинги из цялата страна на 1-ви и 2-ри Юни (ВИДЕО)

МИТИНГИ ИЗ ЦЯЛАТА СТРАНА НА 1-ВИ И 2-РИ ЮНИ

Варна се готви за уникален по същността и формата си митинг, който ще се проведе на 2-ри Юни в Морската градина до Пантеона.

За пръв път в близката история на страната народът излиза обединен от обща кауза – за промяна на закони и за по- добро бъдеще на децата си. Митингът е надпартиен и се очакват родители със семействата си от всички политически партии, които бяха силно разединени преди, както и официални лица. Мотото на митингът е “Не ни отнемайте усмивките им“ а протестът е „против задължителната ваксинация на децата, с искания ваксинацията да е по желание.”

Митингът ще бъде третият от серията прояви “Системата ни Убива” и “Код Черно” започнали по призива на различни български родители след 1-ви Май 2018.
Целта на надслова: „Не ни отнемайте усмивките им“, според организаторите е, „да се съберат всички милеещи за бъдещето на българските деца и България и да се отдаде почит на всички пострадали от ваксини семейства”. Основните искания са “Отмяна на всички задължителни ваксини, с изключение само на тези които са 100% доказано безопасни!!! Всички останали да са по избор на подлежащия на ваксинация или неговите родители, ако лицето е под 18г. възраст, след предоставяне на гарантирано достоверна информация за всичките им въздействия, особено страничните и вредните!!!”

Никакви партийни символи няма да се допускат на митинга. Той е народна проява в подкрепа на българските деца. От съседните на Варна селища, също ще пристигнат стотици граждани с децата си. Подготвят се допълнителни паркоместа.

Митинг и в София

“За децата на България! За право на информиран избор!” В подкрепа на протеста на Младен Алексиев, варненският баща на пострадалият от ваксините Младенчо, във Варна, се организира и такъв и в София. Митингът ще бъде с искания към държавата за промяна в законите касаещи всички пострадали, както и за създаване на фонд за диагностика и лечение на пострадали от ваксините деца!

Митинг и във Враца.

Плановете за 1-2 Юни са да бъдат затворени две от четирите платна за движение и да бъдат посрещнати официалните лица на пътя, където да им бъдат предоставени вижданията а както и да бъде потърсена отговорност. Пуснато е и заявление за среща до президента. Вероятно e присъствието на президента и премиера. Очакват се подобни инициативи и във Ловеч със съседните по-малки селища.
Исканията на Врачанци, са публикувани в социалните

медии: https://www.facebook.com/groups/166498644149363/

Видео: https://www.youtube.com/watch…

Източник на събитието: Фейсбук