Млада жена се бори с коварна болест и има нужда от вашата помощ

На редакционната поща получихме писмо от Ивелина Александрова Дачина, коят е на 26 години и е диагностицирана с Болест на Ходжкин 3 стадий.

Тя има нужда от пари, за да може да се справи с коварната болест. Приятелите на Ивелина са създали две Facebook страници за младата жена – „Да помогнем на Ивето“ и „Благотворителен пазар-за усмивката на Ивето„.

Ето и писмото, което получихем от нея:

!!!ЗОВ ЗА ПОМОЩ!!!СПОДЕЛЕТЕ!!!

Здравейте добродеятели ❤, Ивето е на крачка да победи ужасната болест…но има нужда от нас! След редица терапии и извършена трансплантация на костен мозък, туморните образования са се стопили, но все още има активни ракови клетки! До момента тя мина 5 куса от таргетната терапия и са необходими още 11 вливания! Сумата от 125 000 лв. е голяма и непосилна за нейното семейство и те разчитат на всички вас! Тъжно е когато нечий живота има цена, за това ви молим да помогнете на Ивето да завърши лечението си! Показахме го не един път, нека го направим отново! Всички ние сме нейната надежда, а както написа преди дни в публикацията, това е лечението, което даде най – добри резултати! Разкажете за Ивето на вашите близки и приятели, споделете да достигне до повече хора, който има идеи за благотворителни мероприятия и дарителски кутии може да се свърже с нас! Всеки един лев е от голямо значение, както и всяко едно споделяне! ❤❤❤Благодарим ви!❤❤❤

Можете да дарите по следните начини:

Дарителска сметка:
BG18RZBB91551039805313
BIC:RZBBBGSF
Ивелина Александрова Дачина
Ivelina Aleksandrova Dachina

Банкова сметка:
BG76CECB979010C7012100
BIC:CECBBGSF
Ивелина Александрова Дачина
Ivelina Aleksandrova Dachina