Млада майка се бори за живота си и има спешна нужда от помощ

Млада майка се бори за живота си и има спешна нужда от помощ.

Ето какво пише за нея:

Здравейте, приятели!

Включваме се, за да дадем обратна връзка какво се случва с нашата Дани. Не сме писали отдавна, защото отне дълго време да се разбере какво се случва с нея. Последните няколко месеца бяха много динамични, но без подобрение. Важното е, че стигнахме донякъде.

Благодарение на Вашата помощ, юли месец Дани постъпи в болница „Медипол“ в Истанбул. След над 20 дни престой, с изследвания и консултации с лекари беше открита бактериална инфекция, но е била безсимптомна дълго време.За съжаление обаче, прекараната инфекция в комбинация с двата ковида, също тежки инфекции, както и прикачени други ко-инфекции (ебщайн бар вирус, цитомегаловирус и др.) са причинили неврологични увреждания на централната и периферна нервна система с атрофия. Имунната система е подтисната от прилагане на кортикостероиди, а множеството инвазивни процедури и травматични пункции на гръбнака (5 пункции за година и 4 м.) са допринесли за влошаване на състоянието й.

Даниела продължи да изпитва силни болки и да бъде на легло и загуби дълбока чувствителност по тялото. В турската болница не се наеха да кажат какво е засегнато и не предложиха допълнително лечение на неврологичните поражения.

Дани не се подобряваше, а напротив, тя се влошаваше с всеки изминал ден.

През цялото време, прекарано по болници, тя не спираше да се бори и да търси варианти за лечение. Така се свърза с фирма-представител за лечение в Германия, която да избере подходяща болница на база оплакванията, с надежда да открият какви са засяганията по централната и периферна нервна система и съответно за последващо лечение.

Дани трябваше да замине в голяма болница – „Лудвиг Максимилиан“ в Мюнхен, където има добри специалисти, но за съжаление в последния момент фирмата посредник смени болницата с по-малко известна болница в Улм. Въпреки, че не бяхме съгласни да постъпи в болницата в Улм, вместо голямата болница в Мюнхен, в която се очакваше по-добро развитие на нещата откъм изследвания и лечение, нямахме избор и трябваше да се съгласим, защото Дани беше много зле.

Там се проведоха няколко изследвания, включително специфично изследване на гръбначно-мозъчната течност – ликвор, което не беше правено никъде преди това. За съжаление резултатите показаха, че е възможно да е започнал автоимунен процес или демиелинизация (олигоклонални ленти). Дани беше изписана след 10-дневен престой отново, без да й бъде предложено лечение, без да се довършат всички изследвания, без яснота какво точно се случва. За съжаление, фирмата посредник не спази уговорките си изцяло и не всички изследвания бяха направени, затова в момента се борим да върнем част от средствата обратно.

Ще качим информация тук. Ще приложим допълнителни документи, фактури, плащания, както и офертата от Германия и всичко, каквото е предплатено за престоя ѝ там.

Борбата на Дани за живота й продължава. За съжаление, въпреки спазването на стриктни мерки, наскоро Дани преболедува от Ковид трети път. Тя изпитва силни болки, парестезии, има мускулна слабост, започна да прави парези, трудно диша, не може да седи права, атрофията напредва бързо, след ковида се влоши.

Според израелски лекари е необходимо да се направят още няколко много важни изследвания, неправедни досега – кожна биопсия, тестове за автономна недостатъчност и някои други, които могат да отговорят на важни въпроси и за изясняване на състоянието й, тъй като има съмнение за отключен автоимунен процес. За целта е необходимо да замине спешно за Израел, макар че ще й е много трудно да пътува седнала в самолет, за да довършат изследванията и да кажат могат ли да помогнат с лечение. Необходими са $14 600 за довършване на изследванията, без лечение. Ще прикачим офертата допълнително.

Ако това не се случи,
единствената надежда за нея е да се приложи лечение със стволови клетки отново в чужбина. В момента тя и близките й търсят подходяща клиника къде това може да се случи.

За съжаление и за лош късмет, нещата се разбират бавно, на час по лъжичка, а Дани се влошава бързо. Отчаянието й е голямо и всички ние се опитваме да държим духа й висок, доколкото може.

Събраните с Вашата огромна помощ досега средства се изчерпаха за диагностиката в Турция и Германия. Тя ще има нужда от Вашата помощ и още средства.

Напрежението е огромно, всички се молим да се намери решение, за да може да се спаси живота на Дани и тя да има възможността да отгледа детето си.

Благодарим на всеки един, който се притече на помощ!

Благодарим и на всички, които могат да помогнат!

Имаме нужда от Вашата помощ СПЕШНО, за да се борим докрай. Дани се нуждае от Вас, от това отново да може да се изправи на крака, да не изпитва постоянни болки, да диша, да излиза, да се усмихва…да остане жива.

Казват, че по КОЛЕДА стават чудеса!!! Искрено се надяваме да докажем ЗАЕДНО на Дани, че има частица истина.

Нека й докажем, че на Коледа стават чудеса!!!

Силно вярваме, че и с Дани ще се случи чудото, благодарение на Вашата подкрепа!

Ще продължим да ви държим в течение какво се случва с Дани.

Дарителска сметка:
BG61BPBI79424024502701
Пощенска банка
PayPal: [email protected]

Фейсбук страница: https://www.facebook.com/profile.php?id=100083192414291