Младо българско семейство загубва дома си след пожар, има нужда от дрехи и покрив

Време за Съпричастност!
Да покажем Доброто във всички нас!

Приятели!

Днес с молба за помощ с нас се свърза Вили Ганева, която ни разказа за сполетялата семейството й беда.

На 19-ти юни при късо съединение в къщата им в кв.“Кючук Париж“ в гр. Пловдив пламва пожар, който бързо се разгаря и поглъща цялото им имущество, а къщата изгаря до основи. Майката с благодарност разказва как всички са живи и здрави – тя, съпругът ѝ и трите им деца. За минути животът им се преобръща и те остават без дом и без никаква покъщнина, дори без дреха на гърба си.

Роднини ги приютяват и имат покрив над главата си за момента, но е тясно за всички и с надежда ще кандидатстват за общинско жилище, в което отново да съградят дом от нулата. Излизането под наем е другата им алтернатива, защото построяването на къщата им отново е невъзможна инвестиция за семейството.

Ако усетите в себе си, че можете да се отзовете по някакъв начин на тази потърсена помощ, може да се свържете с Вили Ганева на тел. 0894 43 44 95.

Семейството се нуждае в момента най-вече от облекло за летния сезон:
– детско за момчета на 3, 4 и 9 години
– женско – L или XL
– мъжко – 2XL

И двамата родители са работещи, децата посещават детска градина и училище. Въпреки сполетелият ги тежък момент, те не са загубили вярата си в добрината на хората и надеждата, че животът им отново ще се подреди.

Можем и ние да помогнем за това!

В Клуб Нещото (https://neshtoto.club/2017/06/21/1719/) ще може да се оставят помощи за семейство Ганеви в сряда (28.06 между 13 и 20 ч.)

За повече информация може да се свържете с Вили на посочения телефон.
Благодарим на всички отзовали се!