Много кандидати за кокала на властта, и все агенти на ДС. Очакват ни масови протести и самозапалвания

Както виждаме и разбираме, мераклии да съставят кабинет са агент Иван от революционната македонска вътрешна партийка и агент Сава от турското ислямско ДПС.

Подкрепят ги Агнешките главички, чалгаджията от Учин дол и хората на Рада Дълбоката.

Ако Ирландската пастирка се поддаде на определени изкушения и ги вкара в „Дондуков“ 1, очертава се най-перверзното временно правителство на комунистическите тайни служби.

Постовете в министерствата ще бъдат раздадени, срещу съответния рушвет, разбира се, само на партийни събратя-хайдуци и глупаци, с които и двете партии са бъкани догоре.

Ще стане мътна и кървава, като при дъртия Беров, като при дебелия комунист Близнашки и като при циганина Орешарски.

После, знам, ще почнат протести на така нареченото Гражданско общество, и ще се върнем десетина години назад, не че сме отишли много напред досега.

В световната политическа история ще се регистрира шокиращ феномен – официално управление на мракобесна комунистическа тайна репресивна служба 27 години след ликвидирането на комунизма по света.

Мисля, че влизаме в Гинес.

Мисля също обаче, че българският народ няма да може да понесе издевателството.
Освен масови протести, очакват ни още и други обществени акции и действия на големи групи възмутени и отчаяни хора, включително престъпления, самоубийства и самозапалвания.

Не си играйте с огъня, другари агенти!

Акад. Петър Иванов, Демографски институт при БАНИ