Моделът ”Кумгейт” е моделът на управление на ГЕРБ и Патриотите

Моделът на срастване на държавата с една партия е характерен за цялата страна и Септември е поредното доказателство за това по какъв начин се управлява

– чрез шуробаджанащина.

Това каза Иван Иванов от БСП.

Има срастване на всички нива в държавата. Не се ли вземат необходимите мерки в тази посока, това няма да са единствените случаи. Моделът „Кумгейт“ е моделът на управление на държавата и той се налага през последните 8 години доста интензивно във всички сфери на обществения живот, каза още той пред БНР.

Отновно държавния бюджет Иванов заяви: Когато се гласуваше държавният бюджет се отвори една голяма пропаст между нас и управляващите в позициите за желание на финансиране на определени сектори. В един момент се оказа, че всичко това, което сме предлагали е възможно, но въпросът е защо се прави по този начин и с какви мотиви господин Борисов раздава с лека ръка тези средства. Всички бяха свидетели как тези пари до последния момент бяха задържани и в неясна за нас и за българския период ситуация те започнаха да ги раздават буквално на калпак.Най-редното и най-нормалното е Сметната палата да се произнесе по този въпрос.

Източник: Фрог нюз