Може да обвинят президента, че подстрекава пилотите към бунт

Примиерът Борисов ще подмине протестите на пилотите и на полицаите.

Той реагира ирационално.

Когато лекарите например молят за заплати отговорът му е: „Вижте, колко поликлиники построихме, сега сме решили да построим още две. Същото е с училищата и детските градини.

Това коментира политологът Арман Бабикян по повод отказа на пилотите на Граф Игнатиево да се качат на самолетите.

На полицаите казва: „Вие се борите за заплата, пък аз ви давам облекло”. Това е чудесно, но те не могат да си напълнят хладилника с облекло. В конкретния случай с пилотите в Граф Игнатиево може да им „построи“ хангар.

Каракачанов вместо да се занимава с армията, се занимава с религиите, занимава се с това как да помага на МВР.

Ще мине малко време и може да се окаже, че зад протеста на пилотите стои президентът. Ще се върнем на старата песен. Някой като Цветанов ще започне да обвинява Радев, че вместо да е главнокомандващ на армията и да гарантира стабилността на страната, се занимава с бунтове на определени родове войски. Президентът, който се учи да бъде такъв, ще реагира в един момент и ще се върнем обратно в кошарата на противоречията. Журналистите ще решат, че става дума за политически кавги. Обикновено всичките неща влизат в този тиган. Нито лявата опозиция в парламента, нито дясната извънпарламентарната смятат за достойно да подкрепят бунт на полицаите. Няма никои от тези хора до тях.

Източник: Фрог нюз