Мъж с две магистратури бедства, няма пари за храна и не яде с дни. Спешно има нужда от помощ

ДА ПОМОГНЕМ НА ОГНЯН

Добър вечер, на всички!

Това е Огнян. Той е от Стара Загора и е на 50 години. Огнян е с висше образование и две магистратури. От тежката работа, която работи, получава прогресираща дископатия с шипове, което го принуждава да ходи приведен на две и с бастун. Преди 8 месеца прекъсва работа поради невъзможност да работи. От 2 месеца е без ток, без храна и без неща от първа необходимост.

Днес дойде при мен и ми сподели за проблема си. Докарал я е до там, че няма даже тенджера и котлон да си сготви и чисти дрехи, които да облече. Понякога не яде с дни. Денем виси по пейките, а нощем плаче тихо в студения и тъмен апартамент.

Нахраних го, дадох му и 20 лв. да си купи нещо и за вечеря. Ще му платя и тока. Звънях в болница да го приемат, в приюта също, докато му се оправи апартамента, в социалните е ходил сам. Проблемът му е, че няма ТЕЛК, има апартамент, макар и празен и не може дори социалните да му помогнат, тъй като не отговаря на условията. Не са му платени и осигуровките, и не може да постъпи в болницата на лечение.

Огнян има дъщеря, която учи и се издържа сама, майка му е починала скоро. Сам е и няма на кого да разчита.

Започвам благотворителна кампания в помощ на този човек.

Всеки, който иска да се включи и да помогне да подредим живота му да пише тук или на лични. Необходимо е абсолютно всичко за едно домакинство, като се започне от тенджера и се свърши до хладилник. Всяка помощ е безценна. Хайде старозагорци да спасим този отчаян човек, който без наша помощ няма да оцелее.

Ако искате да помогнете се обърнете към Янко Янков във Фейсбук

Това е написал Янко Янков на своята Фейсбук страница:

ДА ПОМОГНЕМ НА ОГНЯН Добър вечер, на всички! Това е Огнян. Той е от Стара Загора и е на 50 години. Огнян е с…

Публикувахте от ЯНКО ЯНКОВ в Сряда, 30 октомври 2019 г.

<