Мълчанието на всички, обрича народа на мълчаливо забвение и превръщането на България в територия без народ

В Държавата на мълчаливците!

Цялото Народно Събрание погази Конституцията през Седмицата, Суспендира я и отново всички мълчат!

Показателно нали, да подложиш Оставка на Народен Представител на гласуване е акт с който не само доказваш с глупостта си, че не ставаш за народен представител, но доказваш, че заради властта, далаверата, корупцията си готов на всичко дори да измислиш нови процедурни хватки в парламента, за да запазиш твоя човек.

Акта на гласуване от страна на всички за пореден път доказа, че депутатите в Парламента не само не познават Конституцията, но дори не си правят труда да попитат, законно или не е акта за гласуване Оставката на депутат.

В Държавата със Суспендирана конституция суверена е онази сила, която може да вземе нещата в свои ръце и да предизвика свикване на Велико Народно Събрание, което да започне промяна на модела и устройството на Държавата.

Всички вече са наясно, че нямаме нужда от 240 партийни депутата. Нямаме нужда и от хилядите общински съветници. Нямаме нужда и от раздутата партийна администрация по общини и области.

Имаме нужда от промяна на модела на разделение на властите, имаме нужда от работещи надпартийни институции и както се казва имаме нужда от порив, подем нов подход и нови лица в политиката, лица които преди всичко да дават на българската нация онова от което се нуждаят, а не празни приказки, обещания, асфалт и лъжи според деня и обстоятелствата.

Хората искат Промяна!
Хората искат Справедливост!
Хората искат наказани политици на Прехода, които Ограбиха България.

Досега нито една партия, нито един политик в България не е поел инициативата за наказания срещу виновните за така наречената Приватизация и всички удобно ще мълчат, докато изтече давностният срок след една година и тогава ще се сетят, че срока е минал да се търси сметка за Престъпленията, но удобно ще се вадят скелети от гардероба.

Скелетите на компромата, скелетите на скандала, за да се дискредитират едни и овластяват други..

Докато Мълчанието не се превърне в болезнен вик на още няколко поколения, които всеки ден мълчат в полза на някоя партия….

И ако си мислите, че мълчанието вече не беше употребено се сещайте за последните 25 години и скелетите на компроматите с доносниците на ДС и кадрите им.

Защото в България, всички замълчаха преди четвърт век, когато трябваше да се извърши Лустрация и всички свързани по веригата на доносничеството да се отстранят от държавни постове и да им се забрани поне за следващият четвърт век да заемат публични държавни постове.

Тогава мълчахме, сега пак мълчим, докато ДС доносниците, Буда, Иван, Росен и т.н се упражняват да потъпкват Конституцията всеки ден, докато ни обясняват, че живеем в правова държава в която изконният закон е именно тя потъпканата Конституция…

Мълчанието на всички, обрича народа на мълчаливо забвение и превръщането на България в територия без народ…

Атанас Калев