Музикантът Васил Гюров публикува шокиращи кадри с полицейско насилие (ВИДЕО)

Музикантът Васил Гюров, който е от самото начало на протестите, публикува видео, на което ясно се вижда полицейско насилие над мирно протестиращи граждани, пише offnews.bg.

То е от снощния протест, на който провокатори хвърляха бомбички срещу силите на реда, а после бяха арестувани хора, нямащи нищо общо с грозните сцени.

„Това няма да го видите по БНТ и НОВА! Там Каракачанов ще ви разкаже как протестиращите бият с железни тръби полицаите. P.S. Гледайте внимателно, с какво арестуваните провокират „органите на реда“! И двамата са нападнати в гръб“, написа Гюров.

На записа наистина се вижда как на бул. Цар Освободител граждани без да провокират конфликт са нападнати от полицията, събаряни на земята и душени.

Единственото им прегрешение е, че питат униформените „Кого защитавате?“ и казват „Защитавате мафията“.

Това няма да го видите по БНТ и НОВА! Там Каракачанов ще ви разкаже как протестиращите бият с железни тръби полицаите.P.S. Гледайте внимателно, с какво арестуваните провокират "органите на реда"!И двамата са нападнати в гръб.източник Дневникпълното съдържание на видеото можете да видите тук:https://www.facebook.com/dnevnik/videos/3469577269731635/

Публикувахте от Vaso Gurov в Сряда, 2 септември 2020 г.

<