МВР обяви официално главния заподозрян за бруталното убийство в Нови Искър! Ето какви са водещите версии за касапницата

56-годишният Росен Ангелов е главният заподозрян за шесторното убийство в Нови Искър.

Има няколко неофициални версии за касапницата.

Укриване на ДДС и убийство от ревност са главните. Трета версия е, че Неделчо е претърпял ПТП с друг мъж, след което другият мъж е извършил убийството.

Както БЛИЦ писа, техни читатели също са повдигнали подобна версия и разкриха:

„Причината за убийството е скорошно спречкване между него и убитият баща, при което те са се засекли с автомобилите и е възникнал скандал между двамата, който е бил подклаждан от Кети. Младият мъж не е издържал и е счупил стъклото на БМВ- то, след което е бил БИТ от мъжа й. Това силно го е унижило, а подиграващата му се Кети го е довела до ръба. Планирал е убийството не повече от три дена. Извел е жената насилствено от къщата, а не я е убил на място за да може да я гледа как се е гърчи психически, връщайки си го за гаврите й, когато е ял бой от мъжа й. Най-вероятно този млад мъж е забегнал в Гърция, където е пребивавал и преди.“

Майката на убития Боби е убедена, че главни обекти са били Кети и мъжа й, а сина й и другите деца са станали просто невинни жертви на бруталното убийство.

„Бях се разбрала с Боби да се чуем на Нова година и познайте… повече не си вдигна телефона“, коментира майката пред БНТ. Той е трябвало да бъде абитуриент тази година.

Източник: БЛИЦ