На 11-ти септември няма да е само протест, това ще е процес: Директна Демокрация от хората за хората!

Братя и Сестри Българи!

Всички вече сте наясно, че Протеста на 11.09.2017 г.- няма да е само Протест, той ще е Процес.

Процес в който хората ще получат директното право да си управляват Държавата!

Процес в който лъжите, кражбите и геноцида от страна на политици и партии върху българските граждани ще бъде показан не само с виновните лица, но на тези лица ще им бъде потърсена отговорност за случилото се.

Процес в който Хората ще трябва да решат как да продължим напред с Корумпирани политици и олигарски или с честни хора Държавници!

Процес в който хората ще трябва да решат как да продължим със зависима журналистика или с чести журналисти, които търсят само и единствено истината в полза на Обществото!

Процес в който хората ще трябва да решат как ще продължим със страхливи съдии и прокурори или със смели истински правораздаващи органи и истинска Справедливост за всички!

Процес в който хората ще трябва да решат, парите им дали да бъдат в техните ръци или в ръцете на политическите партии и вождове!

Процес в който хората ще трябва да решат Искат ли бъдеще в България или ще продължават да са Икономически Бежанци и Имигранти!

Както знаете, ние се заехме да Организираме Процеса – Протеста и ТВЪРДО заявяваме, че подкрепата, която получаваме от всички, ни дава Основание да считаме, че момента да сложим Партиите и Политиците за две години в Килера и да ги забравим Времето е Дошло!

Братя и Сестри, идва време в което ще бъдем Велики Хора и вашето участие е наложително и задължително – защото всичко, което правим го правим и заради Вас.
28 години Грабене, Далавери, Корупция в полза на Определени политически Партии и Лица – Време е да бъде Спряно всичко това и връщайки Държавата на Хората, преминем към форма на Управление:

– Директна Демокрация от хората за хората!

11.09.2017г. в 17:00 часа!
Пред Парламента!
Единни за Промяна!
Има такъв Народ!

От организаторите на Протеста!