На Клинтън ѝ остава една година живот, може да подпали Третата световна война

Хилъри Клинтън може да подпали Третата световна война

Хилъри Клинтън е получила голям кръвен съсирек през 2012 година, който отключил в нея дегенеративно заболяване. За три години заболяването и се е развило бързо в организма на кандидат-президентката на САЩ и сега се намира във финалната фаза. Комплексните парциални конвулсивни припадъци, които наскоро получи Хилъри Клинтън показват, че на нея не и остава повече от година живот. Тази новина е разпространи британското интернет издание Експрес (Express).

Изданието още твърди, че Хилъри Клинтън знае, че ще умре, но въпреки това се е впуснала в президентската надпревара.

Професор преподавал в три медицински учебни заведения обяснява за нейната болест: „Пациенти, които са диагностицирани със съдова деменция, живеят между 3 и 5 години. При Хилъри Клинтън се е отключило през 2012 година, като тя демонстрира проблеми при говора, при движението, с паметта и показва слабост”. Професорът продължава, че нейната диагноза „Субкортикалната васкуларна деменция“ е тежка форма на заболяване, което засяга мозъчния ствол, който пък контролира голям брой от функциите на телата ни. Той дава прогноза, че съвсем скоро тя ще бъде в умствена несъстоятелност да изпълнява дори и най-елементарните си задължения и ангажименти в рамките на президентския мандат.

Всеки глас за Клинтън, е глас за война с Русия и Китай

Хъфингтън пост (Huffington Post) излиза със статия, че всеки глас за Хилъри Клинтън, е глас за война с Русия и Китай.

Изданието иронизира фанатизираността на Демократическата партия в САЩ, която има за цел да изпълни „божествената си мисия“ докрай, като предостави свобода, справедливост, достойнство и право на цивилизация на руския и китайския народ. Хилъри Клинтън се е заела с тази „божествена мисия“, като сляпо вярва на изключителността на Америка и оправдава всички войни. Тя е много високомерна и прекалено убедена, че „САЩ са локомотивът на човечеството, а останалият свят са теглените вагони“.

Състоянието на Хилъри Клинтън напомня за един мрачен епизод от човешката история. Времената на Втората световна война, когато Адолф Хитлер фанатизирано е вярвал, че ще живее още няколко години, понеже щял да умре от рак, като майка си или от болестта на Паркинсон, която имал. Ситуацията е същата и с Хилъри Клинтън, която дори и да стане президент, ще има около година мандат, след което тя няма да е годна. Редица анализатори се питат дали това не е точно целта, да я изберат нея за президент и да е използват, за да подпалят Третата световна война.

Клинтън е последен коз за Джордж Сорос

Един от главните спонсори на демократите е Джордж Сорос, който ненавижда Владимир Путин и начина на управление на Русия. За него Хилъри Клинтън е последен коз да продължи битката си с Русия. В противен случай, ако тя загуби президентската надпревара и бъде спечелена от Доналд Тръмп, с Джордж Сорос ще бъде свършено. Предвид напредналата възраст на Джордж Сорос, то едва ли му остава и на него много живот. Това предполага, че ще концентрира всичко, на което може да разчита и евентуално, ако Хилъри Клинтън стане президент, ще си изпълнят и двамата зулумите, понеже няма да има какво да губят.

Американският избирател на президентските избори през ноември месец, ще се наложи да избира между мира и войната. За съжаление обаче манипулативният пропаганден апарат на Джордж Сорос, чрез своите си мозъчни тръстове (think tanks) и НПО-та, е промил мозъците на голяма част от американците. Така те са подведени и нямат ясно изразена представа какво ще се случи, ако изберат Хилъри Клинтън за свой президент.