На политиците ще кажа искрено и от сърце само едно: Вървете на майната си!

Вие усетихте ли, че се провеждат реални политически избори в България? Аз не усетих подобно нещо. И понеже е ден за размисъл се опитвам да постъпя като гражданин, а не като поданик. Фактът, че нямаше избори доказва само, че мачът е уреден предварително и договорен като резултат. Бих се учудил да е нещо различно при приближаващото председателство на България.

Толкова много пари за крадене – ще има за всички! Няма да има за никой, ако се стигне до политическа нестабилност и европейците дръпнат килимчето под краката на нашите бандити. Затова отборът е стегнат /ГЕРБ, БСП и ДПС/, а резервите отстрани ще преяждат на хранилката, за да сити и доволни. Комунисти, комсомолци и пионери отново в един и същи строй – винаги във труд и в бой!

От тук нататък да му мислят в ЕС! След като и самата Меркел приема за нормално да ни управляват доказани престъпници, всичко е под контрол. Аз, разбира се, по стар Марковски обичай няма да се подчиня и отказвам да участвам в договорени мачове. Отказвам и да изпълнявам всякаква антидържавна дейност, каквато на практика се явява участието в престъпно организирани и проведени избори!

Няма да гласувам, а на псевдо държавниците и псевдо политиците ще кажа искрено и от сърце само едно: Вървете на майната си и никога не се връщайте от там в моята родина. Тя не е ваша и никога няма да бъде. Сами ще се убедите, когато ви дойде времето. Боклуци!

Николай Марков, Фейсбук