На тези избори аз ще зачеркна всички кандидати! С кръст. Това ще бъде моята бюлетина!

Изборите са с таен вот, но не и моя!

Уважаеми приятели, аз лично нямам място в това бандитско статукво в мафиотизирана държава. Истински проблем се явява, че не само не страдам, а се гордея с това. За моя светоглед, това е достойното поведение! Не мислете, че не съм получил всякакви предложения за съучастие, някои от които твърде изкушаващи. Видял съм лицето на злото, технологията му отвътре и съм се разграничил с цената на обявена война, която продължава по всички видими и невидими фронтове. Причината за това мое поведение е , че давам своя отпечатък в убеждението ни, че България загива в ръцете на истинска напаст от хора с празни идеали. Най-добрата жертва е празният идеалист, невежият човек и страхливецът! Нямам илюзии спрямо тази система и стоя здраво стъпил на земята, но не смятам, че който и да е участник в нея, има право над свободата ми. Съжалявам, ако някои родени роби разбират това като агресия от моя страна. Също толкова лупаво е, когато заради употребата на името Русия ставам радетел за освобождението ни от колониалното робство на банкстерите, а когато кажа САЩ ме привиждат като част от безмозъчната и претенциозна проамериканска агитка! Това е нелепо и незряло.

На тези избори аз ще зачеркна всички кандидати! С кръст. Това ще бъде моята бюлетина!

Интересуват ме само емоционално здрави хора. Обичам емоцията, но само облечена в изкуство. Не ме интересува кой не ме харесва или не понася написаното от мен. Препоръчвам му чист планински въздух и близка среща със самия себе си! Свободен човек съм и съм щастлив да си остана такъв! Боли ме само за самотните души, които се съпротивляват и знаят смисъла на думите „чест и достойнство“, а не само ги ползват като лозунг!

И въпреки, че понякога съм рязък и леко груб, ви уверявам, че в моето сърце живее Божи дух. А той не спира да се усмихва.

Николай Марков