На всички ни писна! Аман от чиновници и политици олигофрени, мутри крадливи и измислени патриоти!

Писна ми да слушам идиота Борисов, разни недоносени социални министри, разни неграмотни герберастки капацитети дето не знаят и с кого граничи България да тръбят по всички медии, че един работещ хранел поне двама пенсионери!

Аман от чиновници и политици олигофрени … Спрете се бе!

Кой храни пенсионерите които 45-50 години са се осигурявали в държавната институция НОИ, кой им е плащал всеки месец пенсионните вноски, кой?

Къде ги храни, с какво?

Къде са парите от пенсионния фонд?

Кой ги открадна?

Вие, вие ги откраднахте, вие ограбихте хората които са се трудили съвестно и честно цял живот и всеки месец са се осигурявали за поне малко по-достойни старини!

Вие копелета крадливи дето нямате и ден трудов стаж, дето ви събират по магистрали и партийни централи и ставате министри и политици, вие некадърници нещастни и крадливи, вие ограбихте своите бащи и майки, своите учители, лекари, хората построили България, хората дали всичко от себе си за да има сега какво да крадете, изроди долни!

Как не ви е срам?

Вие тъпи и продажни измислени политици от бандитската групировка ГЕРБ, вие дето се правите на патриоти, а никога не сте работили нищо (Кр. Каракачанов от 27 годишен е в централата на ВМРО и се прави на войвода, Волен Сидеров обиколи всички партии и вестници докато го намърдаха в НС, за Симеонов да не говорим).

Какво създадохте, какво построихте, какво дадохте от себе си с труд на България?

Нищо, нищо не сте направили за тази държава освен да грабите и облагодетелствате за своя сметка, далавераджии, бивши мутри и държавни престъпници!

Вие ще определяте какви огризки да подхвърляте на достойните българи, вие вдигате някакви минимални пенсии, а тези които честно са си правили цял живот вноските работейки в най-тежките отрасли на икономиката, науката, здравеопазването, въоръжените сили на България ще гледат по-високи пенсии през крив макарон…

Къде са ни парите които внасяхме за достойни старини? Къде?

Искаме си парите, мутри крадливи и измислени патриоти!

Не си ли ги получим ще вземем вашите, ама много ще боли, вервайте ни …

Прошка няма да има!

Кирил Стаменов, Фейсбук